martes, 8 de diciembre de 2009

Taller d'electrònica a la Rimaia

l'Academia Nikola Tesla i Luzablue Technologies, us convidem el pròxim día 12/12/09 a les 16:00h a un taller de Generadors i Bateries, a la Rimaia.

En aquest taller el Pati Can Marchal ens compra els components, nosaltres posem la teoria i els alumnes us porteu a casa els vostres circuits per fer Reciclatge Energètic de dispositius de menys de 12V.(the endeless energy), amb qualsevol input generador que imagineu recarregue els vostres dispositius.
Perquè aquest taller ?

1º Per reduir la nostra empenta ecològica.Simplement, tothom té un movil que carrega la seva bateria cada 2 dies, dues hores, això significa que consumeix una mitjana de 7Watt x 2 hores= 14 Watt x 182.5 dies que carrega= 2555Watt x 20 alumnes d'aquest taller 51,1kW a l'any , que comparada mundialment es una xifra molt petita.
Però ... i si carregar el movil ja no gasta energia, sinó que aprofitem la que a tenim que se'ns desborda, quan anem amb bici, quan caminem, quan posem la rentadora, quan ballem.
Ja no cal tenir consciència de reciclatge energètic (ara que només es parla d'això), es que s'ha de fer un canvi d'hàbits al nostre planeta, perquè ens estem quedant sense recursos, o dit d'altre manera algú s'està acabant els recursos dels altres.

2º Independència energètica, si coneixes com funcionen els teus dispositius, pots arreglar-los sense dependre de cap macro-companya. Un individu lliure ha de ser capaç d'assolir la seva independència energètica.

3º Fer circuits es molt divertit (mola 8) ).Ens ho passarem molt bé.

*****
Aleshores, renvieu un mail si voleu assistir, per confirmar la vostra assistència.

Que cal portar,

seria interessant que portéssiu si trobeu...,

taps de plàstic d'ampolles d'aigua, oli, cafè, coca-cola, etc, per fer dinamos.
taps de banyera de cautxú
cilindres de cautxú
cosetes de fusta cilíndriques
petits motors reciclats del cd d'ordinadors, de la rentadora.
imans,
bateries de movil, d'ipod
Piles recarregables,
tot el que imagineu que pot servir per fer alguna cosa divint entre les coses que GENEREN energia i les BATERIES i els objectes contenidors d'aquest circuits, una petita capseta o un taper.

El millor que es pot fer es agafar com un costurer de coses petites que ja veureu com son tresors.


Si algú vol fer super energia amb un alternador que enviï un mail abans comentant que vol fer i de quin material disposem(alternadors de cotxe no tenim ni bateries de cotxe).

A ... si voleu també, porteu uns termes amb té o cafè i fem xerinola!!


us esperem!!

elle! & Nikola!

No hay comentarios:

Publicar un comentario